paramsimran@teresayogaendans.nl

  • Wil jij je ook fit, energiek, vitaal en gezond voelen? Leren ontspannen?

Pas de opgedane yoga energie meteen praktisch toe in je leven met het volgen van een (proef)les.

Of klik op deze link voor een gratis online inspiratiesessie.


  • Geef jezelf een proefles kado! Op de dinsdagmiddagen voor Zachte yoga en Mediteren kun je leren voor ouderen. Locatie Stichting 55+, Enschede. Laatste proeflessen dinsdag, 27 september, respectievelijk 13:45-14:45 voor Zachte yoga en 15:00-16:00 voor Mediteren kun je leren.


  • Gratis proefles: Op maandagen is er in de groep Kundalini yoga voor ouderen van 12:20-13:20 nog plaats vrij. Locatie Stichting 55+, Enschede. De lessen worden gegeven op de mat en op de stoel, een combinatie is ook mogelijk, dat je sommige oefeningen zittend doet en andere oefeningen op de mat.


  • Gratis Meditatie met Gratie online proeflessen, vanaf oktober 2022, datum en tijd volgen.
  • Yoga voor ouderen bij Stichting 55+, start begin september 2022, 11:00-12:00 uur op maandagen en dinsdagen. Neem contact met me over kosten en voorwaarden via paramsimran@teresayogaendans.nl of ga naar de website van de de stichting.(Het seizoen loopt van begin september tot en met eind mei 2023).
  • Vitaliteitsyoga 'Vergader met Jezelf', elke woensdagavond 20:00-21:00 op donatiebasis kennismakingsworkshop: ga naar de Vergader met Jezelf site om je op te geven voor de kennismaking op woensdagavonden.

Betaling vooraf: ik stuur je een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling stuur ik je de Zoom link als het om onlinelessen gaat.