paramsimran@teresayogaendans.nl

Uitnodiging: klik op deze link voor een gratis online inspiratiesessie van een half uur.

 

Vrijdag, 19 januari 2024, 19:30-20:30: gratis online Kundalini yoga & Meditatie met Gratie sessie. Met voorbereidende yoga en op de positieve, helende woorden van een mantra dynamische beweging met zang en gebaar maken. Voor plezier, rust en ontspanning. Geef je op door te mailen aan brefeldtka@gmail.com.

Maandagen, cursus van 4 sessies, 19:00-20:00 op 15, 22, 29 januari en 5 februari 2024: Dansfitness 50+. Deze dansfitness cursus bestaat uit 4 lessen, waarin gedanst wordt op voornamelijk muziek in de stijl van Zumba Gold. (Teresa: ik heb de Zumba en Zumba Gold certificaten behaald, ruim 15 jaar geleden).

Zumba betekent zoveel als snel bewegen en lol maken, en is goed voor het verbranden van calorieën, spierversterking en conditieverbetering. Deze cursus is er niet persé op gericht dit te bereiken; wel om prettig in je eigen tempo mee te dansen en te genieten van bewegen op muziek.
Gold staat ervoor dat ook ouderen of mensen met aandoeningen makkelijk mee kunnen doen; het tempo van de nummers is wat lager dan in reguliere Zumbalessen.
De cursus is bedoeld om lekker te (leren) dansen en te durven bewegen ‘dance like nobody’s watching’ en om dit gezellig met elkaar te doen.

 

 

 

 


  • Ik geef regulier Yoga voor ouderen bij Stichting 55+, start begin september 2022, Kundalini yoga - 11:00-12:00 uur op maandagen en dinsdagen. Neem contact met me over kosten en voorwaarden via paramsimran@teresayogaendans.nl of ga naar de website van de de stichting.(Het seizoen loopt van begin september tot en met eind mei 2023).
  • Voor drukke proffesionals: Vitaliteitsyoga 'Vergader met Jezelf', elke woensdagavond 20:00-21:00 op donatiebasis kennismakingsworkshop: ga naar de Vergader met Jezelf site om je op te geven voor de kennismaking op woensdagavonden.